Dostawa już od 80,00 zł Zamów za 595,00 zł i ciesz się bezpłatną dostawą
0
Twój koszyk

Właściwości:

Polecany do skóry dojrzałej, pobudza ją do odnowy.

Świetny dodatek do różnorodnych produktów kosmetycznych: kremów, balsamów, płynów po goleniu, dezodorantów, olejków do masażu, do kąpieli itp.

Służy jako składnik szamponów do włosów przetłuszczających się i ze skłonnością do łupieżu.

Jest często stosowany w kosmetykach do pielęgnacji stóp.

Poprawia nawilżenie i ujędrnienie skóry.

Łagodzi podrażnienia, koi skórę.

Sposób użycia:

Do kremów, balsamów, olejków do masażu: 1-2 krople do porcji.

Do kąpieli 10 kropli na wannę wody.

Zalecana temperatura i czas: 40-45°C/20-30 minut.

Skład:

Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Eugenol*, Isoeugenol*.

*składnik naturalnych olejków eterycznych