Dostawa już od 80,00 zł Zamów za 595,00 zł i ciesz się bezpłatną dostawą
0
Twój koszyk

Wskazania:

  • Pielęgnacja skóry poszarzałej i zmęczonej
  • Olejek po opalaniu
  • Delikatny samoopalaczwzmacnia efekt naturalnej opalenizny

Właściwości:

Olej Marchewkowy uzyskiwany jest w procesie długotrwałej maceracji korzenia marchwi (Daucus carota) olejem słonecznikowym. Olej Marchewkowy charakteryzuje wysoka zawartość -karotenu, tokoferoli, witamin z grupy B, witaminy A, C, E i F, nasyconych i nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz mikro-
i makroelementów. Produkt w 100% naturalny i bezpieczny. Do każdego rodzaju skóry. Olej marchewkowy wykorzystuje się w kosmetyce głównie ze względu na wysoką zawartość karotenów o właściwościach hamujących procesy starzenia się skóry oraz o silnych właściwościach nawilżających. Systematyczne stosowanie maceratu przyspiesza regenerację skóry o 30%.

Sposób użycia:

Niewielką ilość preparatu rozprowadzić na skórze i pozostawić do wchłonięcia. Stosować raz dziennie i po ekspozycji słoneczne

Składniki:

Helianthus Annuus Seed Oil &Daucus carota sativa